lillprinsen

Alla inlägg under april 2009

Av Camilla - 15 april 2009 19:59

Det ska vi på den 22 April, hittade ett hus igår som va perfekt till oss, det ligger i selånger, lagomt nära men samtidigt på landet, helt i våran smak!!! Äntligen har kollat å kollat på nätet å vips så dök detta upp, hoppas det är fint å ligger bra till, har ju varit med om att det ser helt annolunda i verkligheten än på bilderna, de är bra på att knäppa å vinkla så det ser bättre ut hmmmm, men det såg ut å va bra, så vi håller tummarna, inte va det särskilt dyrt heller, 800.000 va utgångspriset, så vi får väl se. Ska titta på det allafall......................skulle va skönt att ha ett hus, dels för att slippa alla jävla grannar, och att prinsen får växa upp i hus, sen blir nog maja lycklig som får va ute å springa som hon vill ;-)

Va med mamma nu på eftermiddagen å kolla på tapeter, hon ska tapetsera en fondvägg i vardagsrummet å måla om, å vad det finns fina tapeter gick där å drömde att vi hade huset hahaha å vilka tapeter jag ville ha, ;-)

Tänk, tänk om vi skulle få det där huset, å va kul att få gö om i våran stil ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå jag vill jag vill!!!!!!!!!!


Hua idag va det inte nå kul väder, kallt va det brrr känner mig lite frusen nu, va på promenad idag å, vi gick förbi öppna förskolan å vägde Wilmer å nu väger han 8695g och är 70,5 cm storgubben våran, han är världens finaste ;-)

Imorn blir det ett besök hos min mormor å morfar, dom har gjort om i köket så jag ska dit å kika, kanske man får lite fika å hihi, så det blir långprommis på eftermiddagen, ska dra med Alex å Marcus hihi, hoppas det blir bra väder bara!!!


Men gud va jag fryser ska gö mig en kopp te tror jag å lägga mig under filten sen blir det Grey`s jiho, Så tack för mig denna gång!!!!!

XoXo Camillagirl Hahhahahahahahahahahahaaaaaa


En liten fundering: Undra om man kommer se ut såhär sen hahahaha sexigt!!!!!!!!!!!!!

Av Camilla - 14 april 2009 19:40

Hade vi igår, vi tog å städade förrådet ute elller vi å vi Larsa gjorde det haha jag satt på en stol å solade ;-) å pekade på vad som vi skulle kasta å vad vi skulle ha kvar! Wilmer sov i vagnen han, Skönt att det är gjort nu kan man till och med gå in i förrådet :-)  Sen ska vi ta itu med förrådet under trappen, vi ska köpa såna där hyllor på ikea som man kan ha i typ förråd, sen ska jag köpa kartonger å lägga saker i, nu har vi påsar till allt det tar ju sån jävla plats, så snart ska det bli ording å reda, så man hittar saker när man ska ha dom!!! Ska lägga upp en bild på coolaste killen i stan, han satt oxå å sola en stund efter han hade vaknat hihi


Nu jävlar ska jag gå ner, nu har jag börjat gått 2 ggr per dag så nu måste det väl fan hända nåt snart!!!! Men det är skönt å va ute å gå nu när det är så fint väder :-)


Undra ja om det inte är tänder på g för lilleman, han har varit så grinig dom sista dagarna, jaja det återstår å se, Imorn ska jag å Alex gå våran dagliga prommis ska svänga förbi öppna förskolan å väga å mäta gubben, för han blir ju 6 MÅNADER imorn, shit vad tiden flyger iväg, tänk imorn är det ett halvår sen jag låg där på förlossningen å va halvdöd haha, men all smärta i världen är det värt när man får en sån underbar liten gogubbe, jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar min lille son!!!!


Med tanke på det så hade jag världens marddröm inatt, drömde att det typ va krig, å det bombades å höll på, å helt plötsligt så va Wilmer försvunnen, jag gick an som en galning å leta efter han grina å skrek i panik vart är min son, kom ner till ett vattenhål där jag hittade hans kläder, då kom verkligen panikkänslan, allt va så jävla verkligt, Larsa hade hört att jag hade grina till lite å pipit, ja ursch vilken fruktansvärd känsla, vaknade till å satte mig upp va bara tvungen att se om han låg i sängen å det gjorde han :-)

Tur att det bara va en dröm!!!!!!!!!! Vet inte vad jag skulle ta mig till om det skulle hända han nåt!!! man skulle ju bli helt galen!!!!!


Å ikväll får jag kompensation för förra veckan då det va hockey hihi ikväll börjar uggly betty, sen är det dubbelavsnitt av desperate houswives jiho

;-) Längtar, men nu börjar uggly betty så nu måste jag sluta!!!

Här kommer bilden på coolingen!!!!

Sen Alex får vi väl ta å köpa en sån här tröja om inte vi lyckas med figuren till beach 2009!!! hahahahahahahahahaaaaa

Av Camilla - 12 april 2009 20:03

Hallå, nu är vi hemma igen (Borta bra men hemma bäst), Vi har haft det bra jättefint väder på lördag, då åkte Wilmer vessla för första gången hihi, vi for upp till "jaktstugan" med vessla, tur att de kunde ta med barnvagnen, Wilmer han bara satt å kolla han lillgubben när vi åkte, väl uppe på toppen så blåste det lite men oj vad fint inte ett moln å fjäll överallt, Åt en våffla inne i stugan sen solade vi lite, sen va det dax att åka hem, för det började vankas mat för lillen, men det kom ingen vessla, hmmm tänkte vi det kanske inte kommer nån fler, så vi bestämde oss för att gå ner haha 3,5km i lössnö jobbigt kan jag säga men det va skönt å röra på fläsket hahahahaha lite brun blev man ju oxå, det va faktiskt härligt å gå fast det gick lite trögt med vagnen! ja men halvvägs ner så mötte ju vi en vessla åååååååååååååå men vi sa att det är ju lika bra vi går hela vägen orkade inte stå å vänta tills den kom tillbaka,

man va ganska mör efter den promenaden!!

På fredagen åkte vi lite skidor, å Wilmer åkte pulka för första gången, tror att han tyckte det va mysigt fast han sov hela tiden :-)

Han har varit så snäll hela tiden, inte mycket grin............


Lägenheten vi bodde i va jättefin nästan nybyggd tror jag låg alldeles intill barnbacken, men det blev inge slalom för våran del, tänkte att det va lika bäst haha ifall man skulle ramla å bryta benet eller nåt!!! jag allafall är inte en stjärna på slalom, men det är ju ganska kul när man väl kommer igång. får väl bli nästa år kanske!

Idag när vi kom hem så slängde jag in en maskin, sen så gick vi ut å gick en timme, herregud vad fint väder det va, hur varmt som helst!!! äntligen är våren här, men man ska väl inte ropa hej än, det kommer säkert snö snart igen :-( men så är det, Aprilväder!!!!

ÅÅÅÅÅÅ vad skönt det ska bli att krypa ner i sin egen säng i kväll!!!


Å till veckan ska Larsa jobba på södra berget så han kommer att komma hem tidigare varje dag, dom skulle bli där nå veckor så det är ju skönt, slipper han åka så långt :-)

Nä nu ska jag se på Wipeout det är så jävla kul hahahaha

Massa bilder från i helgen, orkar inte beskriva alla bilder ni får se själva haha

Hej Hej


Av Camilla - 8 april 2009 20:38

Kommer ju inte skriva på några dagar nu, så hoppas alla får en bra påsk, 2 som kommer ha en underbar påsk är våra vänner Evelina å Henke dom har nämligen åkt till Solen dom (svin) hahahaha jag tror det va till Marocko!!!


Men vi ska nog ha det bra vi å, kommer nog ha rejäl träningsvärk när man kommer hem, fan jag har inte åkt längdskidor sen mellanstadiet tror jag ,det är ju faktiskt jobbigt.............men då får man ju lite träning kanske inte allt påskgodis fastnar hahaahahahaha!!!! Larsa får det nog dubbelt så jobbigt han ska ju dra lillälsklingen våran i pulka hihi lovar att det blir mycket bilder!!!


Ja inge Grey`s idag den där jävla hockeyn ingen bra tv vecka för mig :-(

alla mina program har de tagit bort för hockeyn, surt!!!!!

Undra sa flundra om gädda är en fisk man kanske ska packa lite så man inte har allt kvar tills imorn!!!


Påsk Kramar :-)


Av Camilla - 8 april 2009 13:15

blev det bra??? Tyckte det va kul med svart bakgrund eller? jaja det får va så här nu ett tag.

Å nu är jag trött har precis dammsugit fan det är ju ett träningspass det, sen har jag rensat kattlådan å skurat ren den å fyllt på helt ny sand så nu maja kan du skita å va gla hahaha,


Var tvungen å städa lite fan det va ju flera kilo lera å grus i hallen, sen är det ju trevligare å komma hem när det är städat å fint!!! ;-)

Vilket jävla pissväder hoppas det inte blir så här när vi ska till fjällen :-(


Nä man kanske ska kleta på sig ansiktet ;-) å tvätta sig lite sitter bara i tröja å trosor haha va tvungen å ta av mig brallorna det blev så varmt efter allt stök. snart kommer karln hem då ska vi åka å handla, å mamma kommer hem med 2 stora godispåsar hihihi, om alla inte vet så plockar mamma upp smågodis i affärerna så hon är så snäll å tar hem påsar ibland hihi å nu blev det lite påskgodis, fan jag som skulle sluta äta godis men nu är det ju påsk det är ju helt klart en godishelg å då får man hahaha så det så!!!!!!

Nä in i badrummet Camilla å gö dig klar nu när Wilmer sover!!!

Hej Då!!!!

Av Camilla - 7 april 2009 19:52

nu är det lugna stugan hemma Wilmer sover å karln jobbar hihi, fast det blir ju lite tråkigt dom här veckorna men men det går ju man är ju van.

Snart bär det iväg, Vemdalen here we come hahahhaaaaa vi kommer se ut som ett taikon när vi kommer fullproppad bil å skidor å pulka på taket ;-)

Men så är det!!!!

Hoppas det går bra, vi ska ju va så mycket folk i stugan men det ska nog gå, Det blir Wilmers första semester  :-) men nåt som vi måste köpa det är väskor typ bagar, när vi ska åka nånstans så packar vi i påsar haaha eller i ikeas blå påsar inte snyggt, så det måste vi investera!!!!!


Å är så pist nu det är ju inget desperate Houswives idag det är ju hockey jävla skit vad ska man se på då?????? :-( jaja man får hålla sig till tåls till nästa vecka!

 å tänk om man kunde vakna en dag å så är man smal å fin vilket önsketänkande men tänk om det va möjligt, jag är så less nu fan man ser ju ut som man är i 8 månaden, alla säger ja men det ta ett tag innan det går till sig men va fan lite kan man väl gå ner, nä nu jävlar blir det hårdkörning inge slisk på veckorna utan man kan unna sig sig nån godsak på helgen, ja nu låter det som jag äter hur mycket som helst och det gör jag inte men nu vill jag gå ner nåt jävla kilo allafall, ursch jag trivs INTE med mig själv nu har aldrig vägt så mycket som jag gör nu!! jaja ska inte tråka ut er med mitt tjat!!


Idag bjöd jag mamma å brorsan och hans flickvän på mat, det blev korvgryta å pasta mums, mammas frys gick ju sönder i måndags så hon ringde halv 12 på natten å frågade om de kunde lasta in i våran, så våran frys vart proppfull hahahaha. men det va ju tur att hon såg det i tid, det hade börjat tina lite,

Nä ska se om det finns nåt att se på tv:n innan man ska gå till sängs

Hej Heeeeeeeeeeej


Av Camilla - 6 april 2009 19:59

Ja så va det måndag igen, helgen gick fort :-( för fort!!! Men men snart är det ju helg igen långhelg hihi då bar det iväg till fjällen hoppas på finväder så man kan få lite färg i fejan, man är ju blek som få!!!


I helgen så köpte jag en ny mobil hihi en rosa för 1kr billigt va, nä jag va så jävla less på optimal (den operatör jag har nu) har inte fått till mms, fast jag ha ringt tusen ggr, till slut orkar man inte mer, så nu bytte jag till telia igen fattar inte varför jag bytte från början ibland är man bra dum........

Men jag är supernöjd med min rosa mobil hihi det är en ericsson c905 med 8,1 megapixel kamera så nu kan jag ta fina bilder på min prins :-)


Som jag sa till dig Alex "Plötsligt händer det" hahahaha i fredags fick jag blommor av min Älskling det har inte hänt på ett bra tag kan jag säga, å han hade tänkt till å gubben jag fick gula tulpaner så här lagomt till påsk ;-)

Men idag va det segt att skriva, kommer inte på nå mer nu, ska glo lite på tv innan jag ska krypa till kojs, är sjukt trött, klev upp kl 6 imorse, då va Wilmer pigg inte mamma kan jag säga ;-)

Ja ja idag blir det inga bilder tyvärr........men efter påsk lovar jag att bjuda på massa bilder från fjällen :-)

Höres

Hej då!!!!!!!!! luden tå hahahaha

Av Camilla - 2 april 2009 21:26

Hahahahaha bara för att jag sa att Wilmer va så duktig nuförtiden å sova hela natten, så vaknade han till några ggr inatt :-)

Men det gör inget ha är ju för go!!!!!

ÅÅÅÅÅ imorn är det fredag jaaaaaaaaaa härligt alltså denna vecka har bara flygit iväg, har gått så sjukt fort tycker jag, idag var vi på promenad igen Alex å jag, hon sa en bra grej att nu behöver man inte fundera på OM man ska ut å gå, utan nu gör vi det bara, skönt att det har blivit en rutin, det känns faktiskt bättre att veta att man rör på döfläsket varje dag hahahahahaha sen om man skulle gå ner nå gram så är ju det ett +, ;-) fan det går trögt, men men man kan ju trösta sig att det går väl lite framåt, undra hur man skulle sett ut om man inte gått typ varje dag hua!!!!!!


Idag har jag gjort lite påsk hemma eller bara i köket men det blev lite mysigt, har även hunnit med en sväng till njurunda med mamma, till en butik som heter nordljus å så sjukt fina saker det finns där, det är en ganska liten affär men gud så mycket saker, man kan gå där i timmar å kolla, köpte 3 ljuskoppar i rosa som jag ska ha i ljuskronan ovanför köksbordet nu när jag ska rosa till våren där, sen blev det en griffeltavla en sån måste man ju bara ha hahahahahahaha, men den är fin hihihi. hittade mycket fint som jag ville ha men men man är ju inte direkt rik!!!!


Ja man kanske ska glo en sväng på tv innan sängen kallar!

Idag får ni se min andra lilla bebis, ett under att luvan fick sitta kvar hahaha men hon är så gullig hihi

Au revoir (min franska är väl sådär så stavningen kanske inte är rätt men va fan)



Ovido - Quiz & Flashcards