lillprinsen

Alla inlägg den 12 april 2009

Av Camilla - 12 april 2009 20:03

Hallå, nu är vi hemma igen (Borta bra men hemma bäst), Vi har haft det bra jättefint väder på lördag, då åkte Wilmer vessla för första gången hihi, vi for upp till "jaktstugan" med vessla, tur att de kunde ta med barnvagnen, Wilmer han bara satt å kolla han lillgubben när vi åkte, väl uppe på toppen så blåste det lite men oj vad fint inte ett moln å fjäll överallt, Åt en våffla inne i stugan sen solade vi lite, sen va det dax att åka hem, för det började vankas mat för lillen, men det kom ingen vessla, hmmm tänkte vi det kanske inte kommer nån fler, så vi bestämde oss för att gå ner haha 3,5km i lössnö jobbigt kan jag säga men det va skönt å röra på fläsket hahahahaha lite brun blev man ju oxå, det va faktiskt härligt å gå fast det gick lite trögt med vagnen! ja men halvvägs ner så mötte ju vi en vessla åååååååååååååå men vi sa att det är ju lika bra vi går hela vägen orkade inte stå å vänta tills den kom tillbaka,

man va ganska mör efter den promenaden!!

På fredagen åkte vi lite skidor, å Wilmer åkte pulka för första gången, tror att han tyckte det va mysigt fast han sov hela tiden :-)

Han har varit så snäll hela tiden, inte mycket grin............


Lägenheten vi bodde i va jättefin nästan nybyggd tror jag låg alldeles intill barnbacken, men det blev inge slalom för våran del, tänkte att det va lika bäst haha ifall man skulle ramla å bryta benet eller nåt!!! jag allafall är inte en stjärna på slalom, men det är ju ganska kul när man väl kommer igång. får väl bli nästa år kanske!

Idag när vi kom hem så slängde jag in en maskin, sen så gick vi ut å gick en timme, herregud vad fint väder det va, hur varmt som helst!!! äntligen är våren här, men man ska väl inte ropa hej än, det kommer säkert snö snart igen :-( men så är det, Aprilväder!!!!

ÅÅÅÅÅÅ vad skönt det ska bli att krypa ner i sin egen säng i kväll!!!


Å till veckan ska Larsa jobba på södra berget så han kommer att komma hem tidigare varje dag, dom skulle bli där nå veckor så det är ju skönt, slipper han åka så långt :-)

Nä nu ska jag se på Wipeout det är så jävla kul hahahaha

Massa bilder från i helgen, orkar inte beskriva alla bilder ni får se själva haha

Hej Hej


Ovido - Quiz & Flashcards