lillprinsen

Alla inlägg den 17 april 2009

Av Camilla - 17 april 2009 17:49

Vet att det är en dag försent men va fan, Grattis allafall pöss pöss!

Proppmätt är jag nu,Varför blir det så, när man äter tacos, för det första så äter man så fort, som man aldrig sett mat förr :-) för det andra så äter man ofta en till för det är så gott, sen orkar man knappt stå på benen hahahahaha...........


Wilmer smakade mosad banan för första gången nu, å va gott mumma :-)

Nu håller pappa på å gå av hahahaha Wilmer vill bara åka sin bil, å då måste Larsa gå som en ostkrok bakom, stannar man då jävlar blir det protest må ni tro, han sitter där helt nöjd när man kör lillgubben.............................

Fan vad det blåser, höll ju på å blåsa bort när jag va ute förut, stannade till hos sara å fick lite fika, deras badrum blev såå fint så!!!!!!

Ja när barnbidraget kommer så måste jag på birsta å inhandla lite bodysar till Wilmer, herregud vad pojken växer, men det är så jävla svårt för 68 är nästan litet nu på vissa, å 74 är stort, men bättre att det är för stort!!!

Alexandra känner du för en shoppingtur till veckan kanske?????? :-)

 Man har ju lite rabattkuponger som man måste nyttja, fan vad man är duktig å samla såna nuförtiden, kanske för att det regnar ju såna över en nu när man fått barn........men men jag klagar inte.......alltid bra med lite rabatt ;-)


Imorn ska städa lite putsa fönster å byta gardiner i köket :-) ska bli kul å få en liten vår uppfrächning, rosa ska det bli hhihi, blir nog fint!

Nä ska va lite social med min lilla familj nu, innan lillpruppen ska gå till sängs :-)

Såhär kan det se ut när Wilmer å pappa åker bilen hahaha

Hej Svejs



Seg

Av Camilla - 17 april 2009 09:27

Det är va jag är nu, ursch känner som jag kommer bli förkyld, :-( konstig i magen är jag oxå, fan jag har varit på skithuset flera ggr, hoppas inte det är magsjuka, men det tror jag inte min mage är  ju såhär ibland!!!

Nä jag får hålla tummarna att jag förblir frisk!!! Inge trevligt att bli sjuk!!!


Ja så va det fredag igen, fan denna vecka har gått jävligt fort!!

Idag skiner solen allafall men varför ska det blåsa :-(  Men idag ska jag gå på promenad, å igår blev det ingen på dan, å man märkte direkt att Wilmer inte hade sovit riktigt för hua va grinig han va, var ju å hälsa på mormor å morfar igår,  då sov han bara i bilen dit och hem alltså inte mycket, men vi gick en sväng på ica efter middagen å då fick han sova riktigt så det va ju skönt, gick runt sjön, Å jag gjorde en god gärning igår, eller ja kanske inte men när vi kom till en liten bäck där runt sjön så va det en jättefin anka där hahahaha jaja den va kritvit å en knallorange näbb, den va faktiskt fin, men allafall kom på att vi hade köpt en franska, så jag sa till Larsa å vi måste ge den lite franska, så jag började kasta i bröbitar hihi å den åt och åt :-) kändes som man va barn på nytt hahahahahahahahaaaa


Nä ska passa på å gö nån nytta nu när gubben sover, kanske gå å skita igen hahahahahahahaha

Hörs snart igen!!!!

Hej Hej...........

Ovido - Quiz & Flashcards