lillprinsen

Alla inlägg under april 2009

Av Camilla - 22 april 2009 20:16

Var jag idag, kom på att vi inte hade nå bröd till frukost, så Camilla ställde sig å baka scones hehe inte direkt avancerat men va fan, gott blev det ju, med nybakt till frukosten ;-)

Sen va jag å Evelina på birsta en sväng, Prinsen fick lite tid med pappa han :-)

Blev lite shopping, Wilmer fick 2 pyjamaser och en body, själv köpte jag ett enkelt svart lite längre linne, alltid bra att hitta igen i garderoben. Självklart ska ni få se bilder från idag :-)


Ja vi va ju på husvisning idag, huset va ju fint å så men det blev ingen såndär WOW känsla, måste ju kännas lite att fan det här huset måste vi ha, annars är det inte rätt, så vi får väl leta vidare, vi har ju ingen panik så, men skulle va kul med hus!!!!!!

Idag bjöd jag även in mig på mat hos mamma, inge kul å äta själv, så det blev köttfärsbiffar å potatis med lingonsylt mums mums...............

Efter maten gick vi en sväng så Wilmer skulle få sova lite, va upp på kiosken å köpte snus och så slog jag till på en trisslott, tänkte att kanske man har tur den här gången,men inte då faaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn inte ens en ny lott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahaa ringde till Larsa å skulle skoja till det att vi hade vunnit 20.000 i 25 år, men inte, Fick till svar: Visst, fan vad du ljuger bra!!!!! Ja det är sant jag kan fan inte ljuga hahahaha vilket är väl bra :-)


Skulle ju va skönt å veta att man har typ, 20.000 i månaden oavsett i 25 år, ÅÅÅÅÅÅÅÅ varför kan aldrig sånt hända en annan, kanske att man sällan köper en lottjävel, nä vi har faktiskt pratat om att ha en stående lottorad, kanske man har chans å vinna nån jävla krona ;-)


Allafall måste berätta en rolig sak, idag när jag kom hem från birsta så sa Larsa, nu du så har jag faktiskt slängt in en maskin, Fan jag höll på att trilla av pinn, Va sa jag, har du tvättat???????? Har aldrig hänt förut kan jag säga, hahahha hängde den å gjorde han, å va duktig han va...........kan kanske ha att göra med att vi hade en diskussion häromdan att han måste hjälpa till lite mer hemma, OFTAS så gör jag allt, jag menar vad är det som säger att karlar inte kan slänga in en maskin, eller dammsuga helt spontant utan att man ska tjata eller hur??????!!!!!! Man ska väl hjälpas åt!!!!!!!!!!!!!!!!


 En liten fråga är det nån som vill komma på Mary Kay party på måndag 18:30 hos min mor?????? ( för dom som inte vet så är Mary Kay ett smink märke)

Välkommen att höra av er!!!!


Nä nu ska jag åter igen krypa ner under filten, fan varför fryser jag jämt???

Snart börjar Grey`s Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Go Kväll


Bilder på Wilmer och sin nya pyjamas, och resten av shoppingen

Sälvklart så sitter han på sin älsklingsbil ;-)

Av Camilla - 21 april 2009 21:58

Konstigt det där, man läser ju faktiskt så, första gången jag läste det så fattade jag inte va det va som va så konstigt med texten, jag läste å tänkte vaddå sen såg jag ju att bokstäverna va huller om buller,jaja en liten kul grej!!!

Nu blir det sängen, fan vad mina ben värker, gick som en galning idag, jävlar vilket tempo man hade, Larsa hängde knappt på hahahahaha

Å vad wilmer har varit skrikig idag, det ringer i öronen än hehehe, åt lite gjorde han å bara 100 innan han la sig hmmmmm måtte det komma nån tand snart.................................jaja

Natti Natti alla bloggläsare imorn är en ny dag!!!!!!!!!!!!!!! 

Av Camilla - 21 april 2009 14:59

Lästest

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i

viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra

och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man

kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv

för sig, uatn odern som hlehet.

Gnaksa färkct tcyker jag

Av Camilla - 21 april 2009 08:42

Det tittar jag på varje morgon nu hahahaha kl 8 är det bumbibjörnarna åååååååååååååååååå det älskade jag när jag va liten, även nu måste jag säga hahahaha, Ja vad ska man säga man blir nästan barn på nytt när man blir mamma..............just nu sommnade lillfisen så nu sover båda mina älsklingar, Wilmer väckte mig halv 7, gäsp då åt han, sen ha han hunnit med å busat lite, bajsat, å skrikit. undra ja om det är små tandbissingar på väg upp nu................sen sommnade han i min famn, själv har man ju blivit pigg, så nu sitter jag här å skriver å kollar lite på piff å puff ;-)


Till och med katta sover, va fan gö jag uppe då??????????????????????????

Äh ingen ide att gå å lägga sig nu, då blir man väl bara tröttare................


Till helgen allafall ska vi åka till Wilmers farmor, å farbror Emil hihi, dom behöver hjälp med veden, Bert (Wilmer plast farfar) sågade sig i handen med motorsågen, så han fick sy 40 stygn, så han kan inte göra så mycket stackarn, fan vad ont det ska gö hua, så dit ska vi åka på lördag å sova över tills på söndag, ska bli kul då vet man att man får god mat hihi


idag ser det ut å grått inge solsken :-( tråkigt, men promenad ska det bli allafall 2 st rättare sagt..................

Jaja ska nog göra nån nytta medans de små liven sover kanske plocka undan tvätten, den har hängt nu i 3 dagar, den är nog torr vid det här laget eller vad tro ni hahaha

Hej å hå

XOXO

Av Camilla - 20 april 2009 20:03

Fan det sista dagarna har jag varit frusen på kvällarna, men jag känner mig inte sjuk......konstigt!!!

Jaja har gått 2 promenader idag, visst är jag duktigt??!! hahaha

Ska försöka gå 2 ggr per dag, se om det ger nå jävla resultat :-)

Å på fredag ska vi äntligen lämna in bilen å byta ruta, herregud rutan ser inte snygg ut nu, fullt med sprickor överallt, sen är det bara att hoppas att man inte får nå stenskott på en gång, men man har allafall 2 månaders garanti, så om man skulle få nå stenskott så lagar de rutan gratis :-) TACK!!!


Ikväll är det nästan bara skit på tv:n tråkigt :-( sitter å småglor på Ceasar Milan nu hundviskaren, fan den karl är bra med hundar han, blir faktiskt riktigt impad!!! 

Ja vad händer i veckan då? jo promenader som vanligt hihi, sen på onsdag ska jag å Evelina umgås lite det va längesen, måste höra va de gjorde i marocko :-), sen är det ju husvisning på onsdag å, ska bli spännande, sen ska vi nog inte gö så mycket mer, ååååååå vilken händelserik vecka, men det är alltid kul å umgås med vännerna sina, prata lite skit å så hahahaha


Idag har jag oxå hunnit med att baka lite vaniljmuffins, måste köpa ingredienserna till glasyren, sen är dom färdig att mumsa i sig, om det är nån som vill komma å fika det vill säga ;-)

Faktiskt så har jag tappat aptiten för godis å sånt, i helgen så köpte vi godis å så, på lördag man måste ju få unna sig lite, men jag åt knappt ingenting var inte alls sugen, vilket är ju bra!!!!!

Men muffins går ju alltid ner hahahahahaaaaa

Ja nu ska jag sluta, mina fingrar är snart som glasspinnar iskall, ska krypa ner under filten å mysa i min ensamhet

Go kväll!!!


Av Camilla - 19 april 2009 19:34

Just nu sitter jag å glor på Gossip Girl, det är så bra, sen blir det Wipeout det är kanonbra hahahaha, vilken inledning ;-) (NOT)

Nä i helgen har det inte hänt så mycket, varit ut å gått, bytt gardiner i köket och lillrummet, sen va vi på fika hos Alexandra å Marcus :-)

Till Veckan jobbar älsklingen eftermiddag, :-( tråkigt, men det går han är ju ledig fredag så, längtar till på onsdag då vi ska på husvisning, hoppas hoppas det är bra, tänk om vi blir husägare till sommarn jippie fy fan va kul!!!!!!


Å idag hade jag inte mycket att skriva om, fan kommer inte på så mycket sorry, känner mig lite seg.........

En sak jag måste skriva är att jag hatar människor som har åsikter om saker som de inte har en jävla aning om, Fan håll käften om sånt ni inte förstår er på och ha upplevt själv!!!!!!!!!!!!

Jo jag kan jag å, va lite bitchig ;-)

Måste bara vädra av mig lite!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tur att man har bra vänner :-) Love you, ta åt er ni som känner er träffad ;-)

 Pöss Pöss på er!!!


Nä nu ska Duppos å jag se på Wipeout hihi

Bjuder på lite bilder från vårt kök :-) å en liten badgubbe!!


Av Camilla - 17 april 2009 17:49

Vet att det är en dag försent men va fan, Grattis allafall pöss pöss!

Proppmätt är jag nu,Varför blir det så, när man äter tacos, för det första så äter man så fort, som man aldrig sett mat förr :-) för det andra så äter man ofta en till för det är så gott, sen orkar man knappt stå på benen hahahahaha...........


Wilmer smakade mosad banan för första gången nu, å va gott mumma :-)

Nu håller pappa på å gå av hahahaha Wilmer vill bara åka sin bil, å då måste Larsa gå som en ostkrok bakom, stannar man då jävlar blir det protest må ni tro, han sitter där helt nöjd när man kör lillgubben.............................

Fan vad det blåser, höll ju på å blåsa bort när jag va ute förut, stannade till hos sara å fick lite fika, deras badrum blev såå fint så!!!!!!

Ja när barnbidraget kommer så måste jag på birsta å inhandla lite bodysar till Wilmer, herregud vad pojken växer, men det är så jävla svårt för 68 är nästan litet nu på vissa, å 74 är stort, men bättre att det är för stort!!!

Alexandra känner du för en shoppingtur till veckan kanske?????? :-)

 Man har ju lite rabattkuponger som man måste nyttja, fan vad man är duktig å samla såna nuförtiden, kanske för att det regnar ju såna över en nu när man fått barn........men men jag klagar inte.......alltid bra med lite rabatt ;-)


Imorn ska städa lite putsa fönster å byta gardiner i köket :-) ska bli kul å få en liten vår uppfrächning, rosa ska det bli hhihi, blir nog fint!

Nä ska va lite social med min lilla familj nu, innan lillpruppen ska gå till sängs :-)

Såhär kan det se ut när Wilmer å pappa åker bilen hahaha

Hej Svejs



Seg

Av Camilla - 17 april 2009 09:27

Det är va jag är nu, ursch känner som jag kommer bli förkyld, :-( konstig i magen är jag oxå, fan jag har varit på skithuset flera ggr, hoppas inte det är magsjuka, men det tror jag inte min mage är  ju såhär ibland!!!

Nä jag får hålla tummarna att jag förblir frisk!!! Inge trevligt att bli sjuk!!!


Ja så va det fredag igen, fan denna vecka har gått jävligt fort!!

Idag skiner solen allafall men varför ska det blåsa :-(  Men idag ska jag gå på promenad, å igår blev det ingen på dan, å man märkte direkt att Wilmer inte hade sovit riktigt för hua va grinig han va, var ju å hälsa på mormor å morfar igår,  då sov han bara i bilen dit och hem alltså inte mycket, men vi gick en sväng på ica efter middagen å då fick han sova riktigt så det va ju skönt, gick runt sjön, Å jag gjorde en god gärning igår, eller ja kanske inte men när vi kom till en liten bäck där runt sjön så va det en jättefin anka där hahahaha jaja den va kritvit å en knallorange näbb, den va faktiskt fin, men allafall kom på att vi hade köpt en franska, så jag sa till Larsa å vi måste ge den lite franska, så jag började kasta i bröbitar hihi å den åt och åt :-) kändes som man va barn på nytt hahahahahahahahaaaa


Nä ska passa på å gö nån nytta nu när gubben sover, kanske gå å skita igen hahahahahahahaha

Hörs snart igen!!!!

Hej Hej...........

Ovido - Quiz & Flashcards