lillprinsen

Alla inlägg den 22 april 2009

Av Camilla - 22 april 2009 20:16

Var jag idag, kom på att vi inte hade nå bröd till frukost, så Camilla ställde sig å baka scones hehe inte direkt avancerat men va fan, gott blev det ju, med nybakt till frukosten ;-)

Sen va jag å Evelina på birsta en sväng, Prinsen fick lite tid med pappa han :-)

Blev lite shopping, Wilmer fick 2 pyjamaser och en body, själv köpte jag ett enkelt svart lite längre linne, alltid bra att hitta igen i garderoben. Självklart ska ni få se bilder från idag :-)


Ja vi va ju på husvisning idag, huset va ju fint å så men det blev ingen såndär WOW känsla, måste ju kännas lite att fan det här huset måste vi ha, annars är det inte rätt, så vi får väl leta vidare, vi har ju ingen panik så, men skulle va kul med hus!!!!!!

Idag bjöd jag även in mig på mat hos mamma, inge kul å äta själv, så det blev köttfärsbiffar å potatis med lingonsylt mums mums...............

Efter maten gick vi en sväng så Wilmer skulle få sova lite, va upp på kiosken å köpte snus och så slog jag till på en trisslott, tänkte att kanske man har tur den här gången,men inte då faaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn inte ens en ny lott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahaa ringde till Larsa å skulle skoja till det att vi hade vunnit 20.000 i 25 år, men inte, Fick till svar: Visst, fan vad du ljuger bra!!!!! Ja det är sant jag kan fan inte ljuga hahahaha vilket är väl bra :-)


Skulle ju va skönt å veta att man har typ, 20.000 i månaden oavsett i 25 år, ÅÅÅÅÅÅÅÅ varför kan aldrig sånt hända en annan, kanske att man sällan köper en lottjävel, nä vi har faktiskt pratat om att ha en stående lottorad, kanske man har chans å vinna nån jävla krona ;-)


Allafall måste berätta en rolig sak, idag när jag kom hem från birsta så sa Larsa, nu du så har jag faktiskt slängt in en maskin, Fan jag höll på att trilla av pinn, Va sa jag, har du tvättat???????? Har aldrig hänt förut kan jag säga, hahahha hängde den å gjorde han, å va duktig han va...........kan kanske ha att göra med att vi hade en diskussion häromdan att han måste hjälpa till lite mer hemma, OFTAS så gör jag allt, jag menar vad är det som säger att karlar inte kan slänga in en maskin, eller dammsuga helt spontant utan att man ska tjata eller hur??????!!!!!! Man ska väl hjälpas åt!!!!!!!!!!!!!!!!


 En liten fråga är det nån som vill komma på Mary Kay party på måndag 18:30 hos min mor?????? ( för dom som inte vet så är Mary Kay ett smink märke)

Välkommen att höra av er!!!!


Nä nu ska jag åter igen krypa ner under filten, fan varför fryser jag jämt???

Snart börjar Grey`s Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Go Kväll


Bilder på Wilmer och sin nya pyjamas, och resten av shoppingen

Sälvklart så sitter han på sin älsklingsbil ;-)

Ovido - Quiz & Flashcards