lillprinsen

Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla - 1 maj 2009 20:23

Ja nu har ännu en månad gått, fan dagarna bara flyger iväg.............igår va det valborg då åkte vi till Ånäsparken med Evelina å Henke, va ganska folktomt när vi kom men vi hängde ju nästan på låset hahahaha vann inget på gåbingon heller :-( men det va mysigt bara å gö nå, lite fika hann vi me oxå innan det va dax å fara hem blev en kort visit kom hem precis när det va läggdax för lilleman.

Idag va vi en sväng på Ikea, köpte en hylla å kartonger till förrådet, så det har vi städat idag är alldeles slut nu, har även rensat ut alla kläder som Wilmer har vuxit ur, å lagt i kartongerna vi köpte, blev så bra så. Skönt att det äntligen är gjort.

Va en sväng på Coop å efter Ikea för att handla lite till maten, wilmer va så trött så han somna i famn på Larsa, hua lillgubben jobbigt å va ute å shoppa :-)


Å jag har gått å sett fram emot Robinson hela dan, men va fan det är ju bara fredag...........man blir helt dagvild å va hemma hahahaha

Men det är ju skönt att det bara är fredag, då får man umgås med Älsklingen längre hihi

Nä till veckan måste jag åka å köpa lite blommor, nu vill man ju pyssla ute lite i rabatten å gö fint.......blir lite panseèr tror jag.


Å imorn ska vi grilla ska inviga våran fotbollsgrill för iår hahaha............grillat är gott förjävligt gott ;-)


Nä nu blir det lite pillning under fötterna med Älsklingen hahahahaha så skönt ;-)


Lite bilder från Ånäsparken

Hej dååååååååååååååååååååååååååååååååå

Ovido - Quiz & Flashcards