lillprinsen

Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla - 21 maj 2009 18:02

Idag blev det en shoppingtur med min mor på birsta :) handlade present till brorsan......sen kunde jag ju inte låta bli å handla ett par jättesöta sandaler till prinsen hihihihi ska lägga upp bilder på dom sen.

Nu kan man inte klaga på att Wilmer ha lite kläder för han har fått så mycket fint,idag fick han jättecoola jeansshorts av mormor å ett linne till med massa djur jättegulligt. ska även lägga upp bilder på alla fina kläder han har fått nu till sommarn.


Ja nu är båda mina Älsklingar sjuk.......bara jag som är frisk, kanske är så att mammor inte blir sjuk hehe för att de ska ha ork till allt ;)


Återkommer strax........

Av Camilla - 20 maj 2009 08:55

Va inte blyg nu..........kryssa i :)

Av Camilla - 20 maj 2009 08:15

Hur ska denna dag orkas med :( inatt har lillgubben inte sovit bra har vaknat typ en gång i halvtimmen hela natten..................kan lova att jag är hyfsat trött nu.........nu måste han bli frisk snart det är så hemskt å se sin lillfis sjuk, snorn rinner å han hostar å grinar det är ju så svårt å veta om han har ont stackarn, man vet ju själv hur det är när man är sjuk hur ska det då va för en sån liten :(


Imorn ska jag på birsta med Alex om det inte har kommit upp nå annat, måste köpa en present till min lillebror som fyller 21år på fredag :)

Då blir det tårtkalas hihihi hoppas prinsen är bättre då!!!!!


ÅÅÅÅ idag blir det 100 koppar kaffe tror ja, måste bli pigg, för det är INTE jag nu...........ska gå en sväng sen med Alex, kanske man blir piggare å få lite luft ;)


Nä nu ska jag få lillälsklingen på sova han är så trött å hängig

bilder på stolen Wilmer fick så jävla gullig :)

Å på min Älskling såklart.

Bye

Av Camilla - 18 maj 2009 19:19

Ja helgen är förbi...........Som ni vet va jag ju på klassfest på lördagen, det va ju kul å träffa alla å så men synd att det va så få som kom, tror vi va typ 9,10 st......................lite tråkigt.Ja det märktes att man inte har druckit på länge ;-) blev en billig kväll för man blev lite full på ingenting typ hehehe, Men ja blev en ganska tidig kväll för min del åkte hem vid 23, då va jag nöjd, hade varit mycket roligare om ALLA kom, sen vart prinsen sjuk å på lördagen, jävla tänder som spöka han har haft lite feber är snorig å hostig å hängig stackarn. :-(

Men på dan på lördagen så va vi på stan med farfar å Eva, å Wilmer fick massa fina kläder hihihi vi fick välja vad vi ville å så betala faffan ;-)


Sen fick Wilmer en liten stol som farfar hade när han va liten så gullig, den är från 1952, så han hade målat upp den å skrivit Wilmer på den, å årtalet som han fick den ja 2009, är så kul å få såna gammla saker, saker som går i arv :-) Nu längtar jag tills vi ska gö iordning Wilmers rum, ska bli såååååå kul å jag har en massa ideèr, det kommer bli så fint så :) Ska lägga upp bilder sen bla på stolen :)


Å jag tror äntligen att jag har hittat min klädstil hahahahaha back in the 80`s baby.............. jag shoppade ju lite kläder förra veckan blev en hel del med 80-tals look.....lite pastellfärger å så, fan att jag inte kommit på det tidigare, lite stora tröjor som bla döljer min fina mage hehehehe PERFA!!!!!!!! Å leggings såklart, plus jeansleggings a`la 80-tal ;-)


Ja nu va det klart med förmiddagsveckorna, nu jobbar karl skift igen, så nu sitter jag här själv igen, Wilmer har nyss somna min lilla sjukling :( men han lär säkert vakna flera ggr, är ju så jobbigt å va sjuk.


Nä ska sätta mig å kolla lite på Gossip Girl som jag laddat ner......

Är snart tillbaks med lite bilder såklart :)

Hej Hej







Av Camilla - 15 maj 2009 08:42

ÅÅÅÅÅ fattar inte är hur trött som helst på morgonen, när Wilmer vaknar, men ja han vaknar ju alltid före 6 så det kanske inte är så konstigt.......men man borde ju vänja sig eller??!! Fast jag har alltid varit morgontrött ingen pigg liten ärta här inte hahaa.


Ja imorn bär det iväg till hudik, länge sen man va där.....Kul för Wilmer å träffa farfar :-) å har ännu inte bestämt mig va fan jag ska ha på mig på klassfesten...............tänk om man va smal å fin då hade man bara kunnat ta på sig va som helst allt hade ju suttit bra då!!!!!! Men va fan ska inte deppa ihop nu, jag har ju faktiskt fött barn, men ändå det finns ju folk som blir smal som en planka efter det å, herregud!!!!

Ska fortsätta träna å äta bättre.......så får vi se om det ger nån resultat om låt säga 10 år..................fan att det ska gå så sakta.

Nä Evelina å jag ska gå norra berget trappen nån dag här, få se om det blir till en rutin, det ska va jobbigt säger dom ;-)


Fint väder idag å solen skiner men nå fan svajar träden jaja det blåser inte så mycket men det är ju ganska tidigt än, blir en liten prommenix allafall


Nä ska nog gö lite frukost börjar bli hungrig.............

återkommer på söndag å berätta hur klassfesten va :-)


På återseende........

Av Camilla - 14 maj 2009 15:03

Idag efter promenaden så satte vi oss på framsidan å drack kaffe å åt en glass jag å Alexandra, det va så mysigt, trots den jävla blåsten, fattar inte att det ska blåsa jämmt, kan det inte va nog nu!!!!!


Ja igår va jag ju på Birsta med Evelina, blev en hel del shopping, bl.a ett par jeansleggings a`la 80-tal hehe ett långt turkost linne, en randig tröja ett par andra jeansleggings i kortare modell, en rosa t-shirt ;-)

Sen kunde jag ju inte motstå å köpa nåt till prinsen, så han fick ett linne som det stod "mummy loves me" på + ett par tillhörande shorts, en kortärmsdress, ja ni ska få se bilder sen.


Imorn är det fredag igen behöver jag säga att veckorna springer iväg, jaja lördag blir det klassfest, har inte bestämt mig än vad jag ska ha på mig shit shit shit......

Nä nu kommer Larsa hem snart så jag ska väl börja med maten, idag blir det spagetti å köttfärssås........mmmmmm

Lite bilder bjuder jag på idag:

Ett grötmonster :-)

En liten tant hahaha

Sen bilder från när Alex Milla jag å Wilmer va på norra berget

Av Camilla - 12 maj 2009 13:53

Är tanden på väg upp, kollade nyss när vi bytte blöja å då såg jag den lite grann å kände den, Äntligen........är ju säkert därför han har vaknat nu flera ggr på nätterna å grinat.......Va kul!!!!! Fan man vet ju själv va skönt det va när man fick visdomständerna.....

Idag har vi varit på öpnna å vägt å mätt oss, Wilmer väger nu 8840g å är 72 cm lång, han har bara gått upp typ 100g sen sist, då vägde han 8695g men det stannar väl av ett tag, han äter ju å mår bra så.


Imorn blir det birsta med Evelina, då ska jag shoppa loss på lite sommarkläder, ska ta lite pengar från sparkontot, fan jag har ju rensat ur garderoben å insåg att Camilla har nästan inga sommarkläder.......så det ska inhandlas ;-)

Sen måste jag ta å bestämma mig va fan jag ska sätta på mig när jag ska på klassfest på lördag, HJÄLP..........ha ingen aning, får se om jag hittar nå snyggt imorn kanske, om nåt passar en flodhäst som mig hahahaha


Fan att det ska blåsa så jävla mycket man blir ju så trött, tänk va varmt å fint det skulle va om det inte blåste, jaja

Ska försöka få lillen å somna nu han är så trött....

Bye Bye




Av Camilla - 10 maj 2009 07:25

Vilken jävla skitnatt.......sovit svindåligt, för det första hade jag svårt å somna, sen vakna Wilmer till flera ggr........vet inte vad det va, sen vakna han kvart över 4, jag ålade mig ur sängen som en zoombie kunde knappt få upp ögonen tittade ner i spjälsängen å möttes av det största flinet......ja va kan man göra, det värmde till ganska rejält i mammahjärtat ;-) tog upp han å bytte blöja, sen bar jag han en stund så han somna om för jag hade inte direkt några planer på att stiga upp kvart över 4 hehehe men som sagt han somna.......å vaknade igen halv 7 då fick han mat, sen låg vi å myste i sängen tills nu!!!

Typiskt att det va min dag å kliva upp, när jag sovit så dåligt, men men nu är man ju hyfsat pigg ;-)


Tror jag ska ta mig en morgondusch sen när Larsa har fått sovit ut, då vaknar man till riktigt eller??!!! ;-)


Ja ikväll ska vi spela bingolotto, känner mig som en pensionär  hahahaha men faktiskt så är det rätt kul, man har ju chans å vinna.......spelar man inget så vinner man inget!!!!


Igår kväll va Jessica å Stefan här, dom hade med sig en svingod kaka, mmmmmmmmmmmm det va typ kladdkaka med nougat ovanpå hur jävla mumsig som helst, farligt god!!! ;-) men det va ju lördag!!! Tack Tack för den goda kakan ;-)


Men Hörrni nu jävlar ska vi få fingrarna ur arslet å köpa färgpatroner till skrivaren å fixa tackkorten från dopet, fan man skäms ju........sorry allihopa men det kommer så håll ut!!!!!!!

Å nu börjar jag längta till frukost haha, ska nog koka ägg idag, det är så gott  med äggmacka :) Hoppas min Älskling inte sover allt för länge ;)


Nä nu börjar Wilmer bli otålig i gåstolen........

Höres  

Ovido - Quiz & Flashcards