lillprinsen

Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla - 4 maj 2009 19:53

Va ju till mamma å träna nu på eftermiddagen, fan va tungt det gick, kändes att man inte hade gått på 2 dagar. men det känns nog bättre imorn.......får vi ju hoppas!!!!!


Tråkig tv kväll är det å, fan inget å se, Larsa sitter å spelar tvspel, så jag får väl sitta framför den här ett tag..........

Vädret ser betydligt bättre ut nu så hoppas det är fint imorn, så man kan få sin promenad.


Appropå filmjölk hahaha så har jag funderat va fan man ska gö sen när mammaledigheten tar slut, å jag kommer inte på ett jävla skit, vad ska man gö????????????????????????????????????? har inte en blekaste, känns inte så troligt att jag får komma tillbaka på Lagerhaus, för det ska ju dras ner på folk överallt ta me fan, vad jag är less på denna lågkonjuktur!!!!!!!!!!!!

 Sen har jag funderat om jag skulle plugga nåt, ja men vad ska jag plugga då???? inte en jävla aning (mycket svordomar nu) har inget sådär jag vill verkligen göra..............ett 7-16 å ledig varje helg jobb vore ju toppen, men hur många såna jobb finns det då? vill ju helst jobba inom handels men det är ju som det är det å, då blir det ju helger man få jobba :-( typiskt varför skulle man börja inom det.

Ja jag blir alldeles snurrig när jag tänker på detta...................Nån som har några förslag????


Jag är ju en så social människa så kontorsråtta skulle gö mig galen, sen hatar jag teleförsäljning, så nån sån vill jag inte bli, jobba med ungar skulle jag heller inte vilja, räcker med den man har hemma hahahahhahaha jaha vad finns det kvar då? jag kan inget om bilar, inget med siffror är helt talanglös när det kommer till matematiska frågor, är ju ganska duktig å rita å måla, men vad finns det för jobb inom sånt då????

Jaja man är väl pessimist, man lär väl hamna på donken innan det är färdigt hahahahahahaha nä hoppas jag kommer på nå bra tillslut, allt brukar ordna sig i slutändan!!!!! För donken är absolut min skräck att jobba på.......hoppas det inte blir så jävligt ;-)


Ja undra ja om jag kanske ska ta å göra mig en hårdmacka :-) har inte nå gott hemma nu, Alex va här idag å hjälpte mig å äta upp de sista blåbärsmuffinsarna......tack tack.......nu slipper jag gå å småäta, har sån jävla dålig karraktär......har vi nå gott hemma så nå jävlar gå Camilla å rotar i skåpen hahahahahaha

Men hårdbröd är ju inte så farligt, det är ju mycket fibrer hehehehe

Japp en hårdmacka blir det!!!

Hej Svejs

Kom ihåg omröstningen gott folk ;-)


Av Camilla - 4 maj 2009 16:33

Har gjort en liten frågegrej som ni ser till höger här på bloggen, kryssa gärna i vet ja......................är lite nyfiken å se vem å vilka som läser min blogg!!! Jag kan ju självklart inte se vilka ni är, men bara kul å se om det är bara folk som känner mig som läser eller inte!!!!

Hej Hej

Av Camilla - 4 maj 2009 12:18

Vaknade kl 6 imorse klev upp nästan halvdöd för att gö mat till Wilmer, slängde en blick ut genom fönstret, ååååååååååååååååå vad roooooligt det regna jippie......gick tillbaka till sängen där möttes man allafall av ett solsken :-) han åt upp nästan hela flaskan, sen tänkte mamma att nu somna vi om men det hade inte Wilmer tänkt, ååååååååå va så jävla trött i morse men vi segade ut till halv 8 allafall,

skulle gå en prommis med Alex idag men det ser inte ut å blir nån fan att det ska regna, men det kanske behövs lite regn.............gick allafall ut en sväng själv bara runt husen så Wilmer skulle få somna, så nu ligger han ute i vagnen å sover så sött, å jag sitter här.


Ska väl börja steka lite kött snart, för vi ska äta grytbitar till middag, dom ska ju puttra på ganska länge för att bli mör å fin.


Jaja nu ska jag glo lite på LA INK 

På återseende

Av Camilla - 3 maj 2009 21:49

Alla som läser min blogg för detta vidare!!!!!

Alldeles nyss ringde det på min mobil, bara typ 2 singnaler, det va detta nr: +25260962272

Hann inte svara, kände inte igen nr, så jag kollade först upp landsnummret, å det kommer från somalia, sen hittade jag på eniro en sida om fler som blivit uppringd av detta nr, det är alltså ett sånt där nr som man blir lurad på om man svarar eller ringer upp, kostar skjortan!!!!!!!


         SÅ SVARA INTE ELLER RING UPP OM DETTA NR RINGER!!!!!!!!!!!

Av Camilla - 3 maj 2009 21:06

Det har vi nyss spelat hahaha jag vann 2 sverigelotter å Larsa vann en ny bingolott, va ett nr ifrån en bil................FAN

Herregud va mycket bingo det har blivit denna helg, ;-) vet inte varför vi snöat in på det, men det är ju faktiskt lite kul hahahaha Så det blir bingo även nästa söndag ;-)


Ja idag hade vi ju pappa/morfar å Eva på besök, tänkte att vi skulle sitta ute å fika, så vi åkte på bauhaus å köpte ett runt litet bord att ha ute, satt ihop det å började fixa ute, å när pappa kom så drog molnen ihop sig, typiskt så det blev fika inne istället!!!

Måndag imorn då tar vi nya tag med träningen, har bara blivit en prommis i helgen :-( jaja som sagt nya tag.


Va även på babyproffsen å köpte myggnät å en filt till Pompen.........

Ska köpa en resesäng snart å, alltid bra å ha.

Idag va det baddag för Wilmer hihihi han börjar mer å mer tycka det är kul å bada, nu sitter han å plaskar å jagar sina badbilar, förstår inte varför de åker iväg hela tiden när jag ska ta dom :-)

Sen när man ska torka han under armarna så skrattar han som en tok hahahahahaha, Å vad mysigt det är med barn!!!!!!!!!


Nu blir det att krypa under filten å kolla på tv, men som det ser ut nu så kollar Larsa på nå jävla flygplanskrascher på discovery blääääää, fattar inte han tycker sånt är såååååå intressant, å då är karln flygrädd, kanske man inte ska kolla på sånt då??????!!!!!!! :-)

Nä det blir väl att kika lite på nätet innan sängen.

Over and Out ;-)


Av Camilla - 2 maj 2009 22:58

Första bilden: 11 dagar gammal


Andra bilden: ca 1 månad


Tredje bilden: 2 månader


Fjärde bilden: 3 månader


Femte bilden: 4 månader


Sjätte bilden: 5 månader


Sjunde bilden: 6 månader :-)

Av Camilla - 2 maj 2009 22:03

Ja det va som sagt helt fantastiskt gott med grillat, som bestod av fläskkarè, strips, grillad paprika och champinjoner, kall beasås (varm till Larsa) och såklart grillad majskolv MUMS MUMS, visst vattnas det i munnen?!!! ;-)


Sen har det busats och gosats med lillgubben :-) som somnade på 2 röda ikväll , han är så underbar :-)


Har oxå bakat blåbärsmuffins med vaniljfrosting ;-) som ska bjudas på imorn när pappa/morfar och Eva kommer på besök...........Fan vad man har ätit gott i helgen, måste köra hårt med träningen till veckan, fast vi har ju vart ute å gått idag.......man har ju inte bara suttit på arslet!!!!!!!!

Å vad skönt det är nu när det är ljust så långt in på kvällen, å varmt har det varit idag kollade graderna nu kl.22 då visade tempraturen 16`C  härligt!!!!


Hoppas på fint väder imorn å.....................

Nä nu blir det tv en stund innan man kryper till kojs

Några bilder från Norra, å min fina lilla bukett vitsippor jag plockade på vägen hem!!

Ha de gött!!!!

Av Camilla - 2 maj 2009 16:05

Denna dag har startat jättebra, började med en supergod frukost :-)   Sen va hela lilla familjen på en prommis, gick till Norra Berget, det är faktiskt jättenära dit å en jättefin gångväg :-) När vi kom dit så gick vi till tornet å kollade på utsikten, å på väg dit så gick vi förbi ett litet Cafè åååååååååååååååååååååååååå vad det doftade gott nybakta bullar ångrade jävligt mycket att vi inte tog med pengar :-(

Men sen åkte vi en sväng till Wilmers faster Jessica å Stefan, å där fick vi fika :-)..........................Nu sitter jag å väntar på att Larsa ska va klar med grillningen är såååååååååååååååå jävla hungrig nu ska bli fan så gott med grillat nu hahahahah

Nä nu måste jag gå å gö beasås till Larsa.

Skriver lite mer sen å lägger upp lite bilder från idag

Höres Hej

Ovido - Quiz & Flashcards