lillprinsen

Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla - 9 maj 2009 17:44

En trött liten sådan ;-)

Ja gott va det med mat........nu håller Wilmer å pappa på å åka favoritbilen, han blir alldeles salig när han får åka den, vill aldrig sluta,

Själv vart man mätt som en proppat gris hehehe

Ja ja nu ska jag ägna mig åt my little family

So long

Av Camilla - 9 maj 2009 16:09

Idag har jag äntligen inhandlat lite blommor, å planterat.......blev fint va?!!! ;-) Maja fick va med på ett hörn å med vår fina fotbollsgrill :-)

Köpte även en liten holk till flugorna hihihihihi ni skulle hört kommentaren från Larsa när jag sa att en sån här måste vi köpa å ha en blommlådan :-)

"Ja men hua flugorna måste ju ha nånstans å bo.........va fan när ska detta vansinne med inredning ta slut" ja men sa jag det är ju lite gullligt ;-)

" ja men hua va gulligt" med lite sarkasm i rösten hahahahaha typiskt karlar!!!!


Nu är grillen tänd......å jag är superhungrig ska bli så jääääääääääävla gott med grillat!!!!!!

Jaja ska nog ta å förbereda lite inför grillningen, paprika ska skäras å chaminjoner ska sköljas å ja ni vet.........

Ha det bra.....

Av Camilla - 8 maj 2009 19:45

Ja så va det helg igen, fan vad veckorna går fort, hoppas på bra väder i helgen, imorn ska va åka till nedansjö till Evelinas mamma å pappas stuga, det ska bli kul, ha inte varit där sen man va liten är så fint där........vi ska nog åka dit nån dag till sommarn å så Larsa får leka av sig lite på vattenskidorna med Henke hahahahahaa, så kan pompen jag å Evelina bada lite hihihihi.


Wilmer är så duktig, om man håller i han i armarna så går han omkring med en välldans fart ;-) Å när han få va nakenfis på kvällarna då blir det liv kan jag lova, det är så skönt å slippa den där jädrans blöjan ;-)

Nu sover han så sött i sin säng, han är så underbar mammas å pappas älskling!!!!!


Ja ja är fan så tråkig idag, kommer inte på så mycket mer å säga, ska kolla på 2 avsnitt av gossip girl som jag laddat ner, mens karln tittar på hockeyn.......

Får se om jag har nå mer intressant å berätta imorn eller på söndag

XOXO



Av Camilla - 7 maj 2009 19:24

Va ju ut på en prommis med Ellinor nu ikväll, va jätteskönt blev en rask prommis, trevligt å prata lite å......vi hann precis tillbaka hem innan himmlen öppnade sig PJUH........Har blivit blöt så det räcker denna vecka :-)   (Nu lät det där som nåt helt annat hahahahaha) Alltså blöt av regn ;-)


Längtar till helgen då ska vi grilla :-) mmmmmmm va gött!!! Grillat ska det bli varje helg hela sommarn, det är som tacos man lessnar aldrig!!!!!! hehehe

Ja ikväll är det hockey så jag lär väl sitta framför datorn hela kvällen, håller på att ladda ner ett avsnitt av gossip girl som jag ska se sen......det är så bra, jag å mina serier hahaha


Fan sen måste jag gö extra situps, orkade inga igår va så trött!!!

plus att jag sitter å äter glass nu hahahahaha, Larsa va nyss å köpte av glassbilen, en ny glass "Center "svingod............

Ja imorn är det fredag Jiho då blir det tacosätning mumma, fan jag låter som nå jävla matvrak hahahahaha men äta bör man annars dör man ;-)

Ska gö en tallrik a`la Mackan hihihi för när vi va hos Alex å Marcus å åt tacos så la han ut tacochips på tallriken å la över ost å sen in i micron tills osten smällte sen alla gosakerna på det, svingott blev det!!!!!


Nä imorn tror jag att jag ska åka till plantagen å köpa lite blommor, så jag kan gö lite fint på våran lilla framsida.......

Så nu är avsnittet klart med gossip girl ska kika på det nu.

Ha`re, höres, hej, so long, hejdå , bye bye, ;-) 


Av Camilla - 7 maj 2009 08:18

Jaaaaaa Wilmer sov till 7 i morse........fast han vakna vid 4 när Larsa klev upp, men då nöjde han sig med nappen :-)


Känner mig faktiskt pigg idag, fan dom när extra timmarna man får sova gör en hel del. Solen skiner även idag jippie, härligt!!!! Blir två prommisar idag först en på förmiddagen som alltid, sen byter jag ut crosstrainern idag mot en prommis med Ellinor........va sjukt längesen vi sågs, så det ska bli kul å surra lite med henne.

Tänkte slänga i en maskin nu till morgon men insåg att det va slut på sköljmedel, suck.........jaja blir nog en tripp till affären sen.


Nu sitter jag å kollar på Disney hahahaha å vad jag älskar å va mammaledig........vill inte börja jobba igen, det är så mysigt å kliva upp på morgonen slå på tv:n å kolla på lite tecknat hahahah å mysa med min lilla bebis, som inte är så liten längre :-( men han är för go hihi

Just nu håller han på å riva ner tvätten jag hängt.......långa armar får dom, dom små (när dom vill)

Nä ska byta bajsblöja nu sen blir det frukost.......;-)

So long

Av Camilla - 6 maj 2009 09:42

Ni vet väl att ni får mer än gärna kommentera min blogg!!!!!

Det är ju trevligare med lite kommentarer ;-)

Va inte blyg nu!!!!


Av Camilla - 6 maj 2009 08:12

Idag vaknade Wilmer typ halv 5, hyfsat!!!!! gav han nappen så han somnade om till 5 jaaaaaa.............klev upp å bytte blöja, å la han i våran säng tänkte om han kunde somna om men inte då, det va bara å kliva upp å gö mat, efter han ätit så bar jag han ett tag så han somnade, fick sova till 7, å nu är vi uppe, men solen skiner idag så det kändes inte lika tungt å kliva upp.

Ibland saknar man då man kunde sova typ till 10, sen ligga å dra sig å kolla på tv i sängen hahahahahaha, men dom tiderna är över ;-) fast samtidigt så känns det som man få ut mer av dan när man kliver upp tidigt!


Igår gick det faktiskt jättebra med träningen över förväntan, yes nu är vi på g........................ja maten vart ju sådär, ingen höjdare, nja blir nog inte den maträtten nå mer i detta hem.....;-)

Nu sitter Wilmer i gåstolen sin, det är så kul å sitta å kolla på han nu för han stökar å håller på hihihihi undra va dom små tänker, tänk att dom ska lära sig allt, precis allt, det är mycket det ;-)

Nä ska nog fixa mig lite frukost, magen skriker nu!!

Synes.......

Av Camilla - 5 maj 2009 13:14

Det är precis va jag är nu, har nyss kommit hem från en promenad, å nästan när jag va hemma så började det tokregna, åååååå va roooligt, fan jag trodde jag skulle hinna hem, men men med min vanliga otur så blev jag blöt som fan............gick upp mot norra berget, finns ett elljusspår där som är 2,1 km så vi traska runt där jag å Wilmer, Alex å Milla va hemma dom i det torra hahahaha, ja så det blev väl runt 3 km jag gick kanske längre, sen får vi se om det går bättre på den där jävla crosstrainern ikväll, va sjukt jobbigt igår.........situpsen går alldelas utmärkt, kanske för jag nästan alltid gjort situps ;-)


Nog om träning nu................idag ska jag pröva en ny maträtt, såg faktiskt receptet på beapaketet, det skulle va kassler men har inte det hemma så jag kör med bacon istället, allfall så skulle man koka pasta, gö iordning en påse beasås, sen blanda i i burk krossade tomater, sen lägga pastan i en ugnsform he över kasslern (bacon) å sen beablandningen, strö över lite riven ost å in i ugn en stund, undra ja om det blir gott, ska prova, fan man blir så less, man äter ju bara samma å samma. kul med lite nytt!!! kanske inte är så nyttigt men jaja....


Inte vann jag nått på sverigelotterna jag vann på bingolotto heller, kan man aldrig ha nå tur, fast ja jag vann ju lotterna, hhahahahahha

Men det skulle sitta fint med en miljonvinst eller nåt ;-)


Larsa får ju gå på massage genom jobbet 1 gång i månaden, så idag frågade jag han om han kunde ta reda på hur mycket det kostar, skulle va föjävla skönt med lite proffsmassage!

Jo kära ni det kostar 400kr per gång, ??????? hallå billigt!!! Not.........man får väl va stel som en fura då hehehe.........men så sa Älsklingen att jag kunde få 1 gång av han, bara för å pröva hihihi, han är för snäll, tro jag ska nappa på det erbjudandet, för det skulle va sååååå skönt!!!!!


Wilmer är så duktig nu hihihi nu kan han vart lampan är, men bara typ i vardagsrummet ;-)

Nä jag ska ta å underhålla min son nu ett tag, fan morsan va tråkig du är som sitter framför datorn hela tiden hahahahaha

Ska lägga upp nå bilder snart......

Hej då!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards