lillprinsen

Alla inlägg under mars 2009

Av Camilla - 19 mars 2009 20:01

Just som jag sitter här å skriver så mumsar jag på en dubbelnougat hahahahaha ja jag vet att jag skulle sluta men den här gången var det faktiskt min karl som är boven i dramat, det var när jag öppnade kylskåpet som jag såg denna härligt gudomliga sak ligga där på hyllan så jag ropade på min Älskling: Larsa vad är det som ligger här då?? Fick till svar: ja jag va å köpte snus å så va jag så sugen på nå gott å så tänkte jag att jag måste köpa en till dig å annars hade man fått höra vilken idiot man va som inte köpte en till dig å, sen hade man haft en grinig käring hela kvällen.

hahaha det är skönt när man känner varandra så väl ;-) Så nu ligger den där i magen bland 2 bitar kladdkaka som jag åt idag ( jag hade faktiskt besök idag då får man fika) Nä nu måste jag skärpa mig!!!!!!!!


Imorn är det fredag jiho, skönt skönt........då ska jag å Larsa ta itu med tackkorten från dopet, fan det är ju snart 4 veckor sen.........så håll till godo dom kommer snart i brevlådan!! Han fick så otroligt mycket fint å mycket pengar herregud han är rikare än morsan nu!!!


Än så länge har inte Wilmer haft nå feber dom kan ju få det av vaccinet, men peppar peppar, stackars lilla Milla hon hade fått feber, hon som va förkyld redan innan, urscha det är inte lätt att va liten :-( Vi hoppas hon blir frisk snart. ;-)

 Idag gick jag å Wilmer själv på en promenad, tog solbrillorna på och gick ut i solskenet det var skönt fast det va lite kallare idag, gick ner på ica å hämtade paket från bokklubben jag är med åt Wilmer gissa vilken bokklubb?????? Jo Nalle Puh hahahhaha den här gången fick han ett knoppuzzel å 2 böcker och så en liten gossefigur i form av kanin, så nu har han ior, nalle puh, nasse å kanin hihi.

Efter promenaden så sov Wilmer fortfarande så jag satte mig på bron å solade lite, fan det blir rätt varmt i solen redan nu!!


Nä nu ska jag krypa ner under filten framför tv:n känner mig liten frusen!!


Idag får ni nöjet av Wilmer som är i full gång att äta gröt, gogubben våran!!!


Av Camilla - 18 mars 2009 19:27

Har vi vart på idag, det gick faktiskt bra med sprutorna han grinade inte lika mycket denna gång, Våran lilla fis väger nu 8170g å är 67cm lång, han är så stor lillgubben hihihi

Imorn får vi besök av en gammal arbetskamrat som jag jobbade med på Eurosko, vi ska sitta å snacka lite skit för hon blev typ bahandlad lika illa som mig, så imorn kommer jag å synda, jag ska nämligen göra en kladdkaka ;-) mumma

Så på fredag blir det långprommis, Alexandra jag ska dra med dig!! ;-)

Herregud va denna vecka ha gått fort tycker jag, det är skönt det, man längtar alltid till helgen fast man är ledig varje dag hahaha men det är nog för min Älskling är hemma då hihi


Denna helg ska vi åka upp till naggen å skotta snö, så Wilmer ska träffa farfar det blir kul, ska nog svänga in till farmor oxå, måste hämta mina skidor där som ska med till fjällen, sen ska Wilmer få ärva en gåstol av farbror Emil hihi


Å snart ska jag på klassfest i hudik fan det är 10år sen man gick ut 9:an, hua vad man känner sig gammal, men det ska bli kul å träffa alla igen, inte många man har träffat sen man flytta tillbaka hit.......


jaja nu ska jag försöka få lilleman å sova hörs snart igen!



Av Camilla - 17 mars 2009 20:40

Tills Wilmer ska vaccinera sig vet att jag är tjatig om detta men tycker det är så hemskt, alla som känner mig vet hur spruträdd jag är, plus att jag ska dit själv nu Larsa jobbar :-( men det ska nog gå bra. Ska bli kul allafall å se hur mycket han har växt å väger.


Idag har jag å Wilmer å gammelmormor å morfar varit upp till Härnösand vi har hälsat på min moster å kusin, det va kul, Hon hade inte träffat wilmer tidigare, Wilmer va som vanligt hur lugn å snäll som helst när man åker bort :-)


Klippa mig är en sak jag måste göra, har fan inte klippt mig sen i september herregud.............men har liksom inte haft tid hehehe ska försöka göra det till veckan, skulle vilja färga å gö slingor men det är ju så jävla dyrt, man är ju inte direkt rik å va mammaledig. men jag ska se om jag kan unna mig, kan va kul å skämma bort sig lite, annars går man ju bara i mysbyxor å nån myströja hemma  men uppsatt hår i nån strulig tofs, tur att man har en karl som tycker man är het oavsett hahahahahahahahahahahaha


En annan sak jag måste ta itu med är ett tandläkarbesök hua har inte varit dit typ på 4 år tror jag, har man tandläkarskräck så har man, men jag tror inte jag har nå hål, har aldrig haft nåt faktiskt, jag borstar frenetiskt eftersom min skräck är att dra nån tand, fick göra det när jag va liten då jag slog ut båda framtänderna uppe, fast en satt ju kvar som de va tvungen att dra, jag säger bara spruta i munnen inte KUL!!!! oroar mig oxå för visdomständerna tänk om de säger att dom måste dra nån, fan då finns det bara ett sätt det heter sövning!!!!!


Nä nu ska jag se på desperata  hemmafruar ;-)

En liten bild på goungen, man skulle gärna vilja veta vad han tänker på här hihihi.

Hej å Hopp

Av Camilla - 15 mars 2009 15:23

Ursch idag är det söndag å helgen är över, fast det ha varit en trevlig helg, på fredag fick vi besök av Evelina & Henke det var trevligt blev en massa skitsnack rent ut sagt hahahahahaa, kul med folk som har samma humor som mig haha. En tanke slog mig förut......Evelina å jag har varit kompisar nu i över 20 år........å jag kommer ihåg exakt den dag vi träffades, det va på äventyrsparken brevid tonhallen, sedan dess har vi haft mycket tok för oss ;-)

 Igår va Alexandra, Marcus å Milla här på middag, det va oxå jättetrevligt, såg på hockey å melodifestivalen, båda gick skit!!!!!!! först förlorade Timrå, sen vann Malena melodifestivalen vilket skämt!!!!! Hade helst sett att Heat vann med 1000 miles den är ju skitbra men men man får inte alltid som man vill!!!!men det va ju bättre att hon vann istället för ugglas som kom tvåa!!

 Snälla snälla.................

Idag har hela familjen varit på en långprommis det va skönt, å Wilmer sov i 3 timmar, lillgubben, han har dagen till ära ätit lite päronpure mums va gott!!!

Imorn ska vi försöka komma iväg på mamma barn gympa, har inte gått nu på flera veckor har alltid kommit nåt ivägen hehe......

Ursch börjar gruva mig för onsdagen men det ska nog gå bra hoppas han slipper feber den här gången oxå!!!


Nä nu ska jag va lite social

en liten bild på världens coolaste kille i knä på gammelfaster som va på besök från kanada, på huvudet har han sin canuckskeps som han fick av hon i julklapp, visst är han cool?!!!

Bye Bye


Av Camilla - 12 mars 2009 17:27

Har det varit idag!! Känns som det var evigheter sen man såg den!

Var på promenad idag med Alexandra å Karin det va så skönt att komma ut.

ÅÅÅ vad Wilmer är grinig nu måste va tandsingar på gång.

imorn är det fredag å min älskling är ledig jippie är så tråkigt att va själv på eftermiddagarna så jag förstår dig Sara som är själv i 2 veckor med 2 barn, det blir jobbigt!!! men vi är ju supermorsor hehe!


I helgen ska vi fira min brorsas tjej som fyller 18, sen ska vi bju Alexandra, Marcus å Milla på mat det blir trevligt det ;-) Lova att gö nå riktigt mumsigt ;-) å riktigt god efterrätt hihi


En liten rättelse från igår: det är på onsdag Wilmer ska vaccinera sig å inget annat ;-)


Ha ha måsta berätta en rolig sak från igår....eller rolig...jaja allafall när Evelina å jag skulle åka hem så for vi i rondellen uppe vid OnOff  då var det en gubbe som åkte vänster i rondellen jävla tok mötte han mitt i, tur att man är uppmärksam!!! jag säger bara gubbar med keps!!!!

 Nä nu måste jag underhålla min gringubbe

So long

 Liten foton idag å :-)

Sara jag bjuder på min allra finaste bild som nånsin är tagen på mig hahaha

sen en liten fis som fick plats på mammas kudde en gång i tiden


Av Camilla - 11 mars 2009 20:52

Idag har Wilmer å jag varit på birsta med Evelina å shoppa, fan vad lugnt det var i huset, men det va skönt slippa trängas speciellt när man har barnvagn!

Vad jag inhandlade var en pjyamas å strumpor till lilleman, mamma fick en skjorta och ett par jeansleggins (Tack till dom som kom på dom)  Himla skönt att dra på sig ett par såna istället för ett par trånga jeans, nu kan man bara stoppa in "lilla" magen innanför resåren å så stannar den där hahaha, istället för att den ska hänga utanför linningen på vanliga jeans!

jo köpte oxå en myströja att gå hemma i, Wilmer har redan hunnit spytt ner den ;-)


Å på tisdag ska lillgubben vaccinera sig igen, usch tyckte det va så hemskt förra gången, stackarn grinade så han tappade andan typ, men det går ju över ganska fort fast det är inge kul att se sin älskling va sååå ledsen!

Ska väga å mäta oxå skulle tippa på att han väger över 8 nu hihi storkillen våran.

Äntligen börjar förkylningen gå över Fan vad less man blir, VARFÖR går man med sitt barn på öppna förskolan om de är sjuk??????!!!!!! sist vi va där var det en snorunge där bokstavligt som hosta å nös som en tok, både Wilmer, Axel å Milton blev sjuk efter vi varit där........man blir bara trött vissa människor har inget folkvett!!!!1


Nu är stunden kommen Camilla ska sluta äta CHOKLAD!! Ja ni såg rätt!!!

Jag bara måste vågen fortsätter att krypa uppåt inte bra, jag SKA bli av med bebismagen vaddå man kan ju få drömma allafall ;-) fast lite duktig är jag ju måste jag säga, jag är ju ute å går i princip varje dag.

Nä jag har satt som mål allafall att gå ner lite till sommarn så vi får väl se hur det går. Kanske Chokladdjävlarna har tagit mig om nån vecka........det återstår å se.................men jag ska försöka va stark!!!!!

Annars blir det vassen för min del i sommar hahaha

Alexandra du gör väl mig sällskap isånafall ;-)


Nä nu ska jag se på Grey`s

Bjuder på lite bilder idag å

Först på Prinsen som äter morotspure Mums mums

Sen på pyjamasen som lillgubben fick så gullig.

Hej svejs!!!

Av Camilla - 10 mars 2009 18:33

Tänkt skriva några rader till.....

Kom å tänka på en sak min lille Wilmer blir 5 månader nu på söndag herregud va tiden går fort, vi hade dop å för 2 veckor sen det gick jättebra, har varit så nervös inför det men det gick som en dans haha han va så snäll lillgubben.......har börjat för några veckor sen å ge han smakportioner det va en rolig syn måste jag säga första gången fick han smaka potatis jag höll på att skratta ihjäl mig tårarna bara rann.......vilka grimaser hahahahahaha

men nu går det lite bättre ska lägga upp bilder när han äter morotspure mmmmmmm

nä nu ska lillen få mat.....

lägger upp lite bilder från första dagen hihi stolt pappa

sen från dopet,

hörs snart igen.

Av Camilla - 10 mars 2009 17:17

Det trodde jag aldrig om mig själv, men har som sagt hängt på trenden ha ha. just nu snöar det.....fan när ska detta sluta nu vill jag ha vår!!!!!!!

Wilmer å jag fick stanna inne idag pga snön kunde inte gå våran dagliga prommis.........va ut igår en sväng det va ett träningspass vill jag lova dom är så duktigt på att ploga gångvägar här i granloholm NOT!!!!!!!

Nä nu måste jag fixa käk till älsklingen kommer hem samt underhålla lillgubben!

En liten bild på älsklingsgubben!!!

Hej svejs




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards