lillprinsen

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Camilla - 15 mars 2009 15:23

Ursch idag är det söndag å helgen är över, fast det ha varit en trevlig helg, på fredag fick vi besök av Evelina & Henke det var trevligt blev en massa skitsnack rent ut sagt hahahahahaa, kul med folk som har samma humor som mig haha. En tanke slog mig förut......Evelina å jag har varit kompisar nu i över 20 år........å jag kommer ihåg exakt den dag vi träffades, det va på äventyrsparken brevid tonhallen, sedan dess har vi haft mycket tok för oss ;-)

 Igår va Alexandra, Marcus å Milla här på middag, det va oxå jättetrevligt, såg på hockey å melodifestivalen, båda gick skit!!!!!!! först förlorade Timrå, sen vann Malena melodifestivalen vilket skämt!!!!! Hade helst sett att Heat vann med 1000 miles den är ju skitbra men men man får inte alltid som man vill!!!!men det va ju bättre att hon vann istället för ugglas som kom tvåa!!

 Snälla snälla.................

Idag har hela familjen varit på en långprommis det va skönt, å Wilmer sov i 3 timmar, lillgubben, han har dagen till ära ätit lite päronpure mums va gott!!!

Imorn ska vi försöka komma iväg på mamma barn gympa, har inte gått nu på flera veckor har alltid kommit nåt ivägen hehe......

Ursch börjar gruva mig för onsdagen men det ska nog gå bra hoppas han slipper feber den här gången oxå!!!


Nä nu ska jag va lite social

en liten bild på världens coolaste kille i knä på gammelfaster som va på besök från kanada, på huvudet har han sin canuckskeps som han fick av hon i julklapp, visst är han cool?!!!

Bye Bye


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards