lillprinsen

Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Camilla - 19 mars 2009 20:01

Just som jag sitter här å skriver så mumsar jag på en dubbelnougat hahahahaha ja jag vet att jag skulle sluta men den här gången var det faktiskt min karl som är boven i dramat, det var när jag öppnade kylskåpet som jag såg denna härligt gudomliga sak ligga där på hyllan så jag ropade på min Älskling: Larsa vad är det som ligger här då?? Fick till svar: ja jag va å köpte snus å så va jag så sugen på nå gott å så tänkte jag att jag måste köpa en till dig å annars hade man fått höra vilken idiot man va som inte köpte en till dig å, sen hade man haft en grinig käring hela kvällen.

hahaha det är skönt när man känner varandra så väl ;-) Så nu ligger den där i magen bland 2 bitar kladdkaka som jag åt idag ( jag hade faktiskt besök idag då får man fika) Nä nu måste jag skärpa mig!!!!!!!!


Imorn är det fredag jiho, skönt skönt........då ska jag å Larsa ta itu med tackkorten från dopet, fan det är ju snart 4 veckor sen.........så håll till godo dom kommer snart i brevlådan!! Han fick så otroligt mycket fint å mycket pengar herregud han är rikare än morsan nu!!!


Än så länge har inte Wilmer haft nå feber dom kan ju få det av vaccinet, men peppar peppar, stackars lilla Milla hon hade fått feber, hon som va förkyld redan innan, urscha det är inte lätt att va liten :-( Vi hoppas hon blir frisk snart. ;-)

 Idag gick jag å Wilmer själv på en promenad, tog solbrillorna på och gick ut i solskenet det var skönt fast det va lite kallare idag, gick ner på ica å hämtade paket från bokklubben jag är med åt Wilmer gissa vilken bokklubb?????? Jo Nalle Puh hahahhaha den här gången fick han ett knoppuzzel å 2 böcker och så en liten gossefigur i form av kanin, så nu har han ior, nalle puh, nasse å kanin hihi.

Efter promenaden så sov Wilmer fortfarande så jag satte mig på bron å solade lite, fan det blir rätt varmt i solen redan nu!!


Nä nu ska jag krypa ner under filten framför tv:n känner mig liten frusen!!


Idag får ni nöjet av Wilmer som är i full gång att äta gröt, gogubben våran!!!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards