lillprinsen

Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Camilla - 17 mars 2009 20:40

Tills Wilmer ska vaccinera sig vet att jag är tjatig om detta men tycker det är så hemskt, alla som känner mig vet hur spruträdd jag är, plus att jag ska dit själv nu Larsa jobbar :-( men det ska nog gå bra. Ska bli kul allafall å se hur mycket han har växt å väger.


Idag har jag å Wilmer å gammelmormor å morfar varit upp till Härnösand vi har hälsat på min moster å kusin, det va kul, Hon hade inte träffat wilmer tidigare, Wilmer va som vanligt hur lugn å snäll som helst när man åker bort :-)


Klippa mig är en sak jag måste göra, har fan inte klippt mig sen i september herregud.............men har liksom inte haft tid hehehe ska försöka göra det till veckan, skulle vilja färga å gö slingor men det är ju så jävla dyrt, man är ju inte direkt rik å va mammaledig. men jag ska se om jag kan unna mig, kan va kul å skämma bort sig lite, annars går man ju bara i mysbyxor å nån myströja hemma  men uppsatt hår i nån strulig tofs, tur att man har en karl som tycker man är het oavsett hahahahahahahahahahahaha


En annan sak jag måste ta itu med är ett tandläkarbesök hua har inte varit dit typ på 4 år tror jag, har man tandläkarskräck så har man, men jag tror inte jag har nå hål, har aldrig haft nåt faktiskt, jag borstar frenetiskt eftersom min skräck är att dra nån tand, fick göra det när jag va liten då jag slog ut båda framtänderna uppe, fast en satt ju kvar som de va tvungen att dra, jag säger bara spruta i munnen inte KUL!!!! oroar mig oxå för visdomständerna tänk om de säger att dom måste dra nån, fan då finns det bara ett sätt det heter sövning!!!!!


Nä nu ska jag se på desperata  hemmafruar ;-)

En liten bild på goungen, man skulle gärna vilja veta vad han tänker på här hihihi.

Hej å Hopp

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards