lillprinsen

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Camilla - 4 juli 2009 21:55

Som bara den har Wilmer haft sen vi kom hem......eftersom han suttit still i princip hela dan som va han som galen när vi kom hem vid 19, han har precis somnat lillgubben, det har varit mycket idag, men vi har haft det super trevligt, vi for vid 8 imorse.......då vi kom fram så åt vi gröt, sen gick vi till tropikhuset å kollade på apor, å ormar, krokodiler, en massa uppstoppade djur :) ödlor, spindlar................sen gick vi vidare å kollade på kameler, lamor, lejon, tigrar, hyenor, dingos, zebror, antiloper, vargar, getter, minihästar, flamingo, kragbjörn.


Vart lite besviken faktiskt vi trodde det skulle va större å ha lite mera djur, men men det va ju kul ändå!!!!

Sen på hemvägen så stannade vi till hos farmor, fick middag där, så vi kom hem vid 19 tiden..............en heldag med andra ord.


Wilmer hade som sagt ganska mycket överskottsenergi..............som han har busat.........men nu somnade han efter många om och men.

Hoppas han sover lite längre imornbitti, för imorse vakna han 4 å va pigg, det va INTE jag kan jag säga.............han hade vaknat ett flertal ggr under natten, tror att det är mer tänder på g, för nu rinner snoren IGEN!!!! herregud va denna unge har snor............det va länge länge sen han va helt snorfri, och så dreglar han som en fontän :) så det kommer nog några risgryn snart, tror faktikskt att dom uppe är på gång på sidorna hehehe


Ja ja ska ha lite kvalitetstid med karln nu hahahaha innan sängen kallar för man är lite trött å seg efter en sån dag ;)


Lite bilder från dagen :)

Kramelikram

Ovido - Quiz & Flashcards